Timingen ble plutselig perfekt for å gi seg.

Solskjær har uttalt at det kan dukke opp muligheter på overgangsmarkedet når klubber blir nødt til å selge stjernespillere for å holde hodet over vann. Dette har fått oss til å fantasere om 3-4 megaoverganger i ett jafs for United. Ed Woodward forsøker nå å få oss nå ned på jorden igjen.

Manchester United er en av klubbene som har fundamentet til å ikke la seg blåse ned av virusstormen, men så lenge usikkerheten om fotballens fremtid er så stor, kommer også United til å holde igjen på utgiftene.

Les: Signerer spennende angrepsspiller

-Det blir ingen business as usual for noen klubber på overgangsmarkedet denne sommeren, heller ikke for oss. Prioriteten vår er som alltid at klubben har suksess, men vi har bruk for å vite hvilken påvirkning situasjonen får på hele industrien, inkludert timingen av overgangsvinduet og det større økonomiske bildet, før vi kan prate om å vende tilbake til det normale, sier Ed Woodward til Sky Sports.

Vi hører at du prater ned planene for nye spillerkjøp, Ed. Samtidig hører vi at når det blir mer forutsigbarhet rundt den økonomiske situasjonen i bransjen, skal prioriteten om suksess for United være ledestjernen på de kommende overgangsmarkedene.

Det er fortsatt et mulighetenes markedet for gjengen på Old Trafford.

Les: Tottenham og Barcelona nær en bytteavtale