(foto: arsenal, twitter)

Ingen vits i å sparke Arsenal når de ligger nede. Supporterne kjenner selv smerten i kroppen etter de tre første rundene, så vi dropper statistikken. Noe må gjøres, og i første omgang gjør Willian plass i lønnsbudsjettet ved å sette seg på flyet til Brasil.

Den tidligere Chelsea-spilleren har vært med å vinne det meste og prege Premier League siden 2013. Du trenger ikke å være fan av spilleren for å stemme i dette. Hos Chelsea produserte høyrevingen 63 scoringer og 62 assists på 339 kamper, og var del av Chelseas tittel sanking.

Les: Brentford sender Patrik Gunnarsson fra benken i Premier League til Eliteserien

Siden overgangen til byrivalen Arsenal i 2020 har det delvis tørket ut med 1 scoring og 7 assists på 37 kamper. Nå skal det sies at medspillerne på Stamford Bridge har gitt Willian adskillig bedre arbeidsforhold, men for Arsenal har behovet for flere Willian-scoringer (og fra resten av spillerne) vært stort.

8. plass i ligaen forrige sesong, denne starter med null scoringer på tre kamper (der kom den bedrøvelige statistikken likevel). 33-åringen Willian har ikke mer å bidra med.

Fra da alt var på stell. (foto: chelsea)

Les på Engelske klubber: Solskjær leder historiens beste bortelag

Ifølge den irriterende ofte siterte overgangsjournalisten Fabrizio Romano, sitter Willian på flyet til Brasil for å spille for ungdomsklubben Corinthians. Her venter superstjernestatus på den hjemvendte sønn, noe som vil bli en hyggelig overgang fra den dystre stemingen i Arsenal-delen av London.

Willian takker for seg på balløya og vender tilbake til røttene og heltestatus. Høres ut som en god deal for alle parter.

Lykke til!

OPPDATERT: Mandag kveld bekreftet Arsenal overgangen.

Les: Viking har aldri landet et større salg enn Henrik Heggheim