1-0 og Matrix-feiring på Antonio. (foto: west ham, twitter)

Forrige sesong holdt London-klubben farten i Premier League nesten helt inn. Det endte med 6. plass, og vi var rimelig spent på om David Moyes og klubben har mer inne. På søndag kom både resultatet og uttalelsen fra West Ham-manageren som taler for det.

Etter 1-2 tapet mot Brentford har det blitt 0-1 seier mot Everton, på søndag ble det full pott mot Tottenham. Dermed plasserte Moyes og gjengen seg på 4. plass i verdens tøffeste liga, noe som er bare å forvente – skal vi tro manageren.

Les: Messi har allerde fått Gullballen «tilsendt i posten»

-Det er hvor vi skal være, hvor jeg forventer at vi er, sa Moyes til Sky Sports etter Spurs-kampen. Samme dag som hans tidligere arbeidsgiver gikk på en gedigen smell mot Liverpool.

Seieren var i tillegg et bevis på at West Ham har blitt tilpasningsdyktige.

-Vi spilte litt anderledes i dag, på den måten at det var godt å se at vi vant kampen uten å ha ballen så mye. I Premier League-kamper er du nødt til å finne forskjellige måter å vinne dem på, sier en fornøyd Moyes.

Tottenham holdt på ballen i 62 % av kampen, mens West Ham sørget for scoring.

Les på Engelske klubber: Presset øker på Solskjær – disse kan ta over

Som har en aktiv uke foran seg. På onsdag er det 8. delsfinale i ligacupen mot City, på søndag går turen til Villa Park og Premier League-kamp.

David Moyes forventer å vinne dem begge.

Les: Samtalene med Chelsea har stoppet fullstendig