Ingen over, ingen ved siden av. (foto: psg, twitter)

Det har vært et mildt sagt kaotisk år for Lionel Messi. Alt ståket rundt argentineren har tatt en god del av fokuset bort fra prestasjonene på gressmatta. For Luis Suarez, som selv hadde har hatt et gnistrende godt år, er det kun én som kan vinne Ballon d´Or i 2021.

Forrige gang Messi løftet gullballen var i 2019. Nå mener Suarez han bør rydde plass i troféskapet til én til, i tillegg til de 38-titlene, seks andre Ballon d´Or-trofeer og åtte Pichichi trofeer han allerede har i skapet.

Les: Ole Gunnar Solskjær går ingen steder

-Til Ballon d´Or må du ikke bare se hva noen har gjort i ett år, men også hvordan noen er som spiller, begynner Suarez ifølge Ole.

Og legger til: -Jeg mener at Messi ikke har noen rivaler (som fortjener gullstøvlen mer).

Nå er Suarez bestekompis med argentineren, men med 40 scoringer og 14 assists på 48 kamper for Barcelona, PSG og Argentina, har Messi levert i et ekstremt utfordrende år.

Lederen. (foto: psg, twitter)

Mauricio Pochettino er heller ikke i tvil.

-Messi må vinne Ballon d´Or. Selv om jeg ikke trente Messi, ville jeg sagt det samme. Jeg snakker rett fra hjertet, sier PSG-manageren ifølge Marca.

Chelsea-spiller Jorginho er en av de sterkeste kandidatene til å sørge for at Messi ikke får prisen, men har sendt en melding til juryen.

-Hvis jeg vinner Ballon d´Or istedet for Messi, ville det vært en skandale. Han må vinne den, sier Jorginho ifølge Marca.

Messi is the One. Ingen grunn til avstemning ifølge de tre, bare å sende statuen til Paris med posten.

Les: 5 spillere fikk kjenne på Mourinhos vrede