Mannen for de gode tider. (foto: west ham twitter)

Den 19 år gamle meget talentfulle amerikanske spissen Folarin Balogu har gått i gradene i Arsenal systemet og har siden han kom i 2017 blitt litt bedre for hvert år som går. Sjefene på Emirates har bestemt seg for å amerikaneren er verdt å satse på og med det ser 21 år gamle Eddie Nketiah ut til å bli overflødig.

Også Nketiah har gått i gradene, han kom til klubben i 2015. Opp gjennom årene har det variert med spilletid. Denne sesongen er han oppført for fem mål og en assist på 25 kamper.

Les: Spansk presse: Real Madrid, fransk presse: PSG og Sporten: Manchester United

Evening Standard melder at West Ham manager David Moyes ser potensialet i Nketiah etter å ha fulgt tett med i lengre tid. Det er bare litt over et år igjen av avtalen, noe som gir West Ham god anledning til å prute på prisen. Transfermarkt mener markedsverdien er 18 millioner euro.

Les på F7: En helt ny type skrekkserie

David Moyes er lovert større budsjetter til spillerkjøp denne sommeren og «enda» større hvis de klarer å beholde fjerdeplassen og kvalifisere seg til Champions League. – Pr nå er det et poeng ned til Chelsea og et poeng opp til Leicester.