Ole, I want nr. 7.

Et samlet pressekorps er overbevist Cristiano Ronaldo forlater Juventus i sommer, den italienske storklubben ska være klar for å selge for bare 25 millioner euro. – Det høres lite ut for en som har vunnet gullballen fem ganger, med ved et kjøp kommer det et vanvittig lønnskrav. – Sist år tjente Ronaldo 31 millioner euro.

Diario AS som mange andre spanske medier at en retur Real Madrid er det som er mest sannsynlig, men 31 millioner euro i året er veldig mye penger for en klubb som fortsatt er i sparemodus. – gjenvalgt president Florentino Perez sier han ikke har det travelt og vil «spare» seg igjennom pandemien for å komme styrket ut på andre siden. Samme holdning er årsaken til at Team Haaland ikke fikk napp på Santiago Bernabéu på sin hemningsløse grådighets turne.

Les: Bekreftet: Skal fortsette å pushe Schmeichel

L’Équipe har Real Madrid på andreplass på sin liste, men trekker frem Paris Saint-Germain. – Ikke bare har de flust med penger å bruke, men de har også Mauro Icardi som Juventus var svært interessert i å hente fra Inter Milan for et par år siden. Paris Sant-Germain spissen Moise Kean skal også ha en høy stjerne hos Juventus.

Vi i Sporten tror både fransk og spansk media ikke får rett i sine spådommer og det er flere årsaker til det. – En tilbakekomst til Old Trafford for Cristiano Ronaldo vil oppleves som en triumf ferd. – En eksplosjon i interesse og salg av drakt nr 7. – Manager Ole Gunnar Solskjær og Ronaldo er gode gamle venner og stoler på hverandre. Manchester United har den ultimate spilleren å sende i retur til Juventus. – Paul Pogba vil ikke betale for Ronaldos overgang, men også er par års lønninger.

Og sist, men ikke minst, verdens tøffeste og største liga er Premier League!.

Les på Popidol: Dave Bautista tøffere enn toget i Zack Snyders ‘Army of the Dead’

Juventus ligger på 3.plass i Serie A etter en ruglete sesong, hvis de ikke skulle klare å kvalifisere seg til neste års Champions League vil Cristiano Ronaldo i hvert fall gå videre. Etter hva vi har sett den siste tiden er han mentalt ferdig allerede helt uavhengig av resultater, dog vil et resultat utenfor topp fire legge en demper på hva neste klubb er villig til å betale, den portugisiske superstjernen er tross alt 36 år gammel.

Les på Engelske Klubber: Ronaldo håper Ole Gunnar Solskjær skal redde han