Tuchel skal ikke ha at noen kødder med hodet til Chelsea-investeringen. (foto: chelsea, twitter)

Tidligere denne uken gikk Die Mannschaft på et tap mot Nord-Makedonia. For Chelsea-manageren betød dette at han måtte inn og leke hobbypsykolog.

Timo Werner har ikke akkurat taklet overgangen til Premier League, selv om entreen til Thomas Tuchel ser ut å ha hjulpet noe. Så da han misset en ferdigscoret pasning for landslaget på 1-1, noe som til slutt endte med 2-1 tap for Tyskland mot Mord-Makedonia, fulgte en massiv kritikk og latterliggjøring av ferdighetene til den tidligere Bundesliga-stjernen.

Les: Første gigant har meldt seg ut av Haaland-racet

Ved ankomst London etter landslagspausen var Thomas Tuchel kjapt ute med å jobbe for at Chelsea-investeringen ikke tok turen helt ned i kjelleren.

-Sånn jeg ser det, var det først og fremst en dårlig pasning av Iklay Gündogan, begynner Tuchel til Sky Sports.

Ikke sikkert alle som er enige i det, men..

Les: Timo Werner «innvilget» nordmakedonsk statsborgerskap

Så da Werner påla seg selv straffskuddtrening, måtte Tuchel tre inn.

-Jeg sa, det har du ikke bruk for. Kroppen og hjernen din vet hvordan man scorer. Du har gjort det siden seks, så bare rolig, det skal nok komme, avslutter pappa Tuchel.

Ikke prøv å ødelegg spilleren min.(foto: chelsea, twitter)

For oss blir dette det eneste rette. Er det noe Timo Werner ikke trenger nå, er latterliggjøring eller kjeft. Vi tar med en snutt der tyskeren fortsatt var a machine, for å sende vårt bidrag med positivitet.

Les: Premier Leagues beste signerer for mer