Wenger: «Blir som å kaste seg ut i en sinnsyk stor utfordring»

Venter nok på det perfekte. (foto: arsenal)

Arsene Wenger nyter trolig noen rolige dager etter at han forlot Arsenal. Vel, helt rolig ble det jo ikke etter at Zinedine Zidane valgte å gi seg i jobben Wenger tidligere har takket nei til tre ganger.

Pressen elsker Arsene Wenger. Både hva han står for, men også måten han uttaler seg på. Det blir stort sett alltid noen overskrifter når franskmannen setter igang snakketøyet.

Les: Wenger hadde takket nei til Liverpool, City og United

På spørsmål om mulighetene for jobben som Real Madrid-trener, kom en lengre utredning fra 68-åringen.

Har mer i seg. (foto: arsenal)

-Jeg kommer til å svare på dette spørsmålet i løpet av de neste to ukene. Om jeg fortsatt har lyst til å jobbe som trener? Ja. Har jeg fortsatt ønsket om å kaste meg selv ut i en helt sinnsyk stor utfordring? Jeg vet ikke. Jobben i Real krever fullstendig oppofrelse. Jeg trenger å ta skritt tilbake, noe jeg aldri har gjort tidligere. Først må jeg se hvor mye jeg savner å være trener, og hvordan jeg takler å leve uten adreanalinkicket, sier Wenger ifølge Telefoot.

Dette høres mistenkelig ut som en mann som bare venter på den riktige anledningen. I løpet av de neste ukene får vi vite om det blir Wenger, Pochettino, Joachim Löw, Max Allegri, eller en spanjol.

Vi må innrømme at vi har trua på Wenger, og at han har noe å bevise overfor gjengen i Arsenal- hvis han gidder.

Les også: Advarsel med STORE bokstaver rettes mot Manchester United-keeperen