Advarsel med STORE bokstaver rettes mot Manchester United-keeperen

David de Gea(c) Bilde: Manchester United

Vi ristet litt forsiktig på hodet i Norges landskamp mot Island på lørdag, da keeper Rune Almenning Jarstein gav en «enkel retur» og invitasjon til islandsk scoring. Etter Liverpool-keeperens dobbeltglipp i Champions League-finalen er det fler enn oss som har et spesielt godt fokus på keeperne. Denne gangen var det De Gea som var uheldig.

Spania møtte Sveits i treningskamp på søndag og klarte bare 1-1.

Og igjen var keeperen i fokus.

Les: Sommerens mest vanvittige Liverpool-rykte?

Denne gangen hadde ikke resultatet noen betydning, men når Manchester United-keeper David De Gea fomler to uker før VM, sprer nervøsiteten seg i Spania.

Sveitseren Stephan Lichtsteiner sendte avgårde et litt lompeaktig skudd mot mål etter 1-0-ledelsen til Spania ved Alvaro Odriozola. De Gea klarte ikke å holde ballen i fast grep, og Ricardo Rodriguez hadde fritt leide til å sette inn utligningen for Sveits.

Les: Den tidligere PSG-treneren gjør sitt første kjøp i Premier League

I Spania skapte dette selvfølgelig oppsikt, noen dager før mesterskapet sparkes i gang. Marca ropte advarsel, mens El Mundo opplevde dette som uoppmerksomhet fra De Geas side.

Obs, obs, sier spansk presse nervøst. (marca, twitter)

For den spanske landslagstreneren var ikke dette noen stor sak. De Gea slapp inn tre mål i kvalifiseringen, og vil riste dette av seg.

-David vet at han kommer til å hjelpe oss til å vinne mange kamper og tviler ikke på dette, sier trener Lopetegui ifølge AS.

Vi kjenner at det kan bli slitsomt å skulle holde pusten hver gang keeperne skal gjøre en enkel inngripen…

Les også: Slettes ikke sikkert at det blir Liverpool