Hell og lykke-capsen fungerer bra. (foto: united, twitter)

Nottingham Forest spiller hver eneste kamp med nedrykkskniven på strupen, å nekte Man United poeng på søndag var oppgaven Forest-spillerne gikk all in for. Et skadeplaget United kom til City Ground med mange spørsmålstegn rundt seg.

Lisandro Martinez, Raphael Varane, Luke Shaw og Marcus Rashford var alle utilgjengelige, da også tomålsscorer mot Sevilla, Marcel Sabitzer måtte trekke seg etter skade i oppvarmingen, tenkte vi vårt.

LES: Gjør som Chelsea: Sparker treneren og henter inn klubblegende

Det var likevel ingen grunn til bekymring. Christian Eriksen ble satt inn i startelleveren, Jadon Sancho skapte en målsjanse etter bare 46 sekunder og United var på offensiven fra start. Forest satset mest på dødballer, fikk en nesten-straffe da Harry Maguire var involvert i det Forest-supporterne var bombesikre var en hands, men måtte se Antony manøvrere seg til 0-1 ledelse etter en retur fra Keylor Navas på et Martial-skudd tretten minutter før pause.

I andre omgang skrek Forest-spillerne på ny på hands og straffe, men også denne gangen viste VAR-bildene at United var uskyldige. Så kom en genial inngripen av Antony. Brasilianeren kom inn fra venstre kant, sendte av gårde pasning rett gjennom Forest-forsvaret på lissa til Diago Dalot som kontant sendte ballen til 0-2 seier.

Newcastle snublet med 3-0 tap mot Aston Villa, tre poeng mot Forest sendte United til tredjeplass, tre deilige poeng foran Eddie Howe og gjengen.

En sterk seier av en skadeskutt United-tropp, det vitner om styrke. Det er også verd å merke seg at midtstopperduoen Lindelöf og Maguire gikk av City Ground med clean sheet.