Let the Spurs show commence. (foto: tottenham; twitter)

Vi måtte nesten gni oss i øynene da Tottenham presenterte ny manager. Ikke på grunn av valget, men fordi prosessen har vært i den kaotiske delen av skalaen. Nå kan endelig Spurs-supporterne begynne å glede seg til sesongstart i august.

Fra den ene portugiseren til den andre. På stedet hvil, eller et steg i riktig retning? Etter å ha sett hvordan Nuno Santo siden 2017 har bygd seg opp en forståelse for engelsk fotball, vil vi si riktig retning.

Les: United-ryktet vi virkelig håper er tomprat

For der José Mourinho fikk kjeft deler av sesongen for en defensiv orientering med Tottenham-spillere proppfulle av offensive gener, er Mr. Santo for kjør-på-i-angrep fotball.

Når Santo sendte de oransje ulvene sine i angrep, ble det skapt en vanvittig energi som skapte problemer for motstanderene, uavhengig av overgangsbudsjett.

Nå disponerer portugiseren en tropp som gir ham muligheter til å få enda mer ut av fotballfilosofien sin.

Les på Engelske klubber: Leeds henter Barcelonas glemte supertalent

-Med en tropp som Tottenhams kan man kun ha én type DNA, kan kun gå én vei. Vi skal nyte spillet, vi skal spille fotball, sier Santo til klubbens hjemmeside.

Nyte, spille.

-Når man har så mye talent og kvalitet i troppen skal man gjøre supporterne stolte, og være det skal være en nytelse å se på. DNA´et vårt er å gjøre supporterne stolte, og det kommer uten tvil til å skje.

Uten tvil.

Vi kan ikke si annet enn at vi blir gira av å høre Santo, men enda viktigere enn festtalen: Vi vet hva han står for på balløya.

Let the Spurs show commence.

Så gjenstår det å se om Harry Kane blir gira nok.