Conte unplugged. (foto: inter, twitter)

Forrige uke ble Inter Milan Serie A-mestere. Forspranget ned til Atalanta og AC Milan var for stort før de siste rundene til at noen kan yppe med Antonio Conte. På ondag skjønte stjerna Lautaro Martinez at dette ikke er noen hvilepute når man trer på seg kampdrakta til Inter.

Det var duket for kamp mot Roma. Vi tipper José Mourinho fulgte nøye med på hva han kunne vente seg av Conte og Inter når portugiseren tar over kommandoen til sommeren.

Les: Manchester United-speider har funnet det råeste talentet i skandinavisk fotball

Det må ha gitt Mourinho en profesjonell glede av å se Conte ta seg av en av de største stjernene hos Serie A-mesteren.

Da det var gått 35 minutter av kampen, ble innbytter Lautaro sendt inn på banen for skadede Alexis Sanchez. 42 minutter senere ble argentineren selv byttet ut.

Litt fokusert holder ikke. (foto: inter, twitter)

Ikke ofte vi ser en innbytter bli sendt av banen før kampslutt, var det snakk om skade?

Inter-assistenten forklarer.

-Det er et eksempel på hvilken mentalitet vi vil ha. Selv om resultatet er sikret, forventer vi at alle spillerne gir alt. I det øyeblikket spilte ikke Lautaro opp til den rette standarden, og vi vil ha spillere som alltid er fokusert, sier assistent Cristian Stellini til Sky Sports.

Les på F7: Manchester United har valgt erstatter til Sergio Romero

Stellini har selv erfaring som spiller under Conte. Fjorten år siden hos Bari fikk Stellini marsjordre av Conte etter 20 minutter på banen.

Kampen endte forøvrig med 3-1 seier til allerede tittelklare Inter. Jose Mourinho fikk nok sitt å tenke på.

Les: Tottenham går for den største vinnerskallen av dem alle