(foto: united, twitter)

Det har gått inflasjon i merkelapper som råeste, største, beste, men denne gangen er vi uskyldige. Ordene kommer fra Manchester Uniteds egen speider.

Kamaldeen Sulemana. Dette er 19-åringen som får Uniteds danske scout Tommy Møller Nielsen til å trekke frem de største superlativene.

Les: Premier League viser pampene hos Real Madrid og Juventus

-Vi har fulgt ham i lang tid, og vi anser ham som det største talentet i Skandinavia, begynner Nielsen til B.T.

(foto: sulemana, twitter)

Ghaneseren kom fra Right To Dream-akademiet til FC Nordsjælland i begynnelsen av 2020. Ett år senere jakter flere toppklubber venstrevingen med Ajax i førersetet. Den danske avisen hevder det fortsatt ikke har kommet noen konkrete bud på supertalentet. Vi er mer interessert i hvilken anbefaling United-speideren har sendt til Solskjær og gjengen.

-Jeg kan ikke si om vi vil gi et bud, eller ikke, kommer det kort fra Møller.

Les på Engelske klubber: Manchester United har valgt erstatter til Sergio Romero

Ifølge B.T jobber Ajax på høygir for å komme i posisjon før prisen jekkes opp av gigantene. Når en United-speider setter merkelappen «største talentet», spørs det om United kan gå glipp av muligheten.

Sulemana er i utgangspunktet venstreving, men kan like gjerne dyttes inn som senterforward eller høyreving. Hos Superliga-klubben har det så langt blitt 14 scoringer og 6 assists på 40 kamper.

Vi biter oss merke i United-speiderens merkelapp, og tipper det foregår aktive diskusjoner hos United frem mot sommeren.

Les: Neymar hadde et ønske før han signerte ny kontrakt