Craig Bellamy

Ingen, absolutt ingen så for seg at Manchester City legende Vincent Kompany skulle overta Bayern München før det for et par dager siden kom rykter om at det var forhandlinger på gang.

Sporten.com sitt øverste redaksjonsråd valgte å droppe saken da den rett og slett ble vurdert til å være for absurd til at de var et fnugg av realitet i saken.

Les: José Mourinho ønsket etter manageren til storklubb hadde en kort flørt med Bayern München

Når vi nå for høre hvem som blir Vincent Kompanys assistent i Bayern München vokser undringen videre. Bayern München sies å være i «kompensasjons samtaler» med Burnley om utnevnelsen av Kompany og hans assistent.

🗣 «Tenk deg hvordan Harry Kane kommer til å reagere når han kommer inn på Allianz Arena for første gang.»
🗣 «Kompany der er galskap, men dette er enda rarere.»
🗣 «Hvis du hadde fortalt meg at dette ville skje for fem år siden, ville jeg bare ristet på hodet.»

Navnet hans trendet umiddelbart da folk fant ut. Denne avtalen ble bare enda mer bisarr 🤯 – Det har også dukket opp en rekke bilder av Harry Kane sine «fake» reaksjon som hvis vi legger de ut vil sørge for at vi blir utestengt fra sosiale medier for alltid!!.

Les: Harry Kane får ny trener som «latterliggjorde» ham i Premier League

Det ser stadig mer sannsynlig ut at Vincent Kompany blir utnevnt til Bayern München-manager i løpet av de kommende dagene – og han har allerede bestemt seg for sin stab.

38-åringen, som ble utnevnt til Burnley-sjef i juni 2022 etter en vellykket periode i Anderlecht, hjalp klubben med å oppnå opprykk til Premier League i sin debutsesong

Men den oppadgående banen falt snart. Den tidligere Manchester City-forsvareren klarte ikke å holde dem i Premier League denne sesongen da de bare tok fem seire av 38 mulige.

Les på Popidol: Jennifer Lopez ble spurt om hun ville skille seg fra Ben Affleck på et presseevent i Mexico

Ufattbart!

Nå skal Vincent Kompany sitt team, som ikke har lykkes på øverste nivå lede Bayern München tilbake i toppen av tysk fotball og kjempe om Champions League pokalen neste sesong.

Denne sesongen har vært skuffende for Kompany, som før sesongen følte seg «hjemme» i Premier League» noe han fortalte Sportbible i august i fjor «Jeg er manager nå, men det føles som å komme hjem. Det er ikke noe som skremmer meg.»

Til tross for at de ikke klarte å beholde plassen Premier League Kompany blitt identifisert som en overraskelseskandidat for en av de største jobbene i verdensfotballen.

Faktisk er Bayern München i avanserte samtaler med Burnley om utnevnelsen hans, ifølge BBC Sport, som hevder at Bundesliga-siden tror Kompany ønsker å bli med dem.

Belgieren vil bringe staben fra sin tid på Turf Moor til Allianz Arena, inkludert førstelagstrener Mike Jackson, Floribert N’Galula og Piet Cremers.

Og rapporten antyder at Kompany også vil ta den tidligere Manchester City- og Liverpool-spissen Craig Bellamy, som for tiden er hans assisterende manager i Burnley. (var også assistent i RSC Anderlecht)

Bellamys potensielle flytting til Bayern har absolutt fått folk til å snakke på nettet.

«Craig Bellamy er i ferd med å bli assistenttrener i Bayern München. Sikkert det mest Football Manager-ting som har skjedd i faktisk fotball i år.»

«Vincent Kompany og Craig Bellamy styrer Bayern München hvilket multivers vi lever i,» mens en annen kommenterte: «Jeg kan ikke tro at Craig Bellamy vil være assisterende manager i Bayern München. Vanvittig. Jeg har virkelig ingen anelse om hvordan dette vil bli oppmøte.»

«Se for deg hvor mye han vil lære med dem. Det er en fremtidig Cardiff City- eller Wales-sjef for deg – med den riktige erfarne No2 ved siden av seg som en beroligende hånd, selvfølgelig.»

Når han snakket om Bellamy etter at han ble utnevnt til Burnley-sjef i 2022, var Kompany full av lovord om den «misforståtte» treneren.

«Han er en jeg har enorm respekt for,» sa den tidligere belgiske landslagsspilleren. «Han er utrolig begavet og han er en typisk misforstått fyr som gir så mye. Hvis jeg kan ha ham med meg, vil jeg gjøre det.»

Les på Popidol: Jennifer Lopez ble spurt om hun ville skille seg fra Ben Affleck på et presseevent i Mexico