Newcastle United prøver seg på nytt på Jesse Lingard og har tilbudt Manchester United 10 millioner pund for å låne den engelske midtbanespilleren for resten av sesongen.

Newcastle og Manchester United har vært låst i samtaler i det meste av januar og de to klubbene har ennå ikke kommet til enighet, men Magpies har nå gitt et tilbud som de forventer å bli akseptert.

120 millioner pluss til Manchester United pluss 1,8 millioner i uken til Jesse Lingard!

Les: Real Madrid har endelig tatt avgjørelsen om Eden Hazard

Og selv om det kun er et lån, kan det teknisk bety at Lingard avslutter sin United-karrieren hans ettersom kontrakten hans på Old Trafford går ut til sommeren. Newcastle er villig til å mer enn doble lønnen hans og gjøre ham til den best betalte spilleren i klubben for å få avtalen gjennomført.

Selv om United aksepterer Newcastles tilbud, forblir avgjørelsen til syvende og sist hos Lingard, og det er det virkelige problemet. – Lingard takket nei til interesse fra slike som West Ham og Tottenham denne måneden, da han var ute etter å enten få en ny avtale med United eller la kontrakten hans løpe ut og se hva det beste alternativet for ham ville være til sommeren.

Newcastle er klare til å tilby Lingard rundt 150 000 pund i uken for resten av sesongen, pluss en stor bonus hvis han holder dem oppe og det vil ikke være noen forpliktelse fra hans side om å bli, selv om det vil være et kontraktstilbud på bordet.

Skulle Newcastle ikke få inn Lingard, forstår vi at Magpies har hatt samtaler den siste uken om mulige avtaler for Tottenhams Dele Alli og Chelseas Ross Barkley.

Les: Tottenham og PSG jobber med byttehandel – kan bety de ekstra poengene for Conte som gir Champions League billetten