Fordel Norge? (hvis vi lurer oss til VM, vel og merke)

Mens vi venter på Ståle Solbakken – venter Ståle Solbakken. Men tilbudene har hvertfall ikke latt vente på seg.

Avskjeden med FC København ble alt annet enn god. I et intervju med Onside, forteller Solbakken at han fortsatt kommer til å holde seg langt unna Parken så lenge «noen» har makta. Vi var mer interessert i å høre om veien videre.

-Jeg har sagt nei til en masse ting, og jeg har ikke bare sagt nei til halvinteressante tilbud, for det har vært flere skikkelig ville tilbud, for fotballverdenen er bare vill, forteller Solbakken til Onside.

Så hvorfor ikke hoppe inn i det ville?

-Jeg har vært bevisst på at jeg ikke skulle kaste meg inn i et nytt prosjekt. Jeg avventer på at denne koronatiden går mot en slutt, så mulige prosjektet er overskuelige, sier Solbakken til Onside.

Høres ut som en lur løsning. Vi tipper det dukker opp flere ville tilbud frem mot sommeren.

Les: Liverpool-spiller på utlån dundrer til med sin første scoring