Godt å se noen klemme hverandre i disse virustider. (foto union, twitter)

Taiwo Awoniyi har vært hos Liverpool siden 2015, men har fortsatt vært et stykke unna debuten hos Klopp. Rot med arbeidstillatelsen i UK har ikke forenklet situasjonen. Nå befinner den nigerianske senterforwarden seg i Berlin og sparker godt fra seg.

Union Berlin er det syvende (!) leieoppholdet til Liverpool-spileren. Hos Mainz 05 ble det 1 scoring på 12 kamper i 2019/20-sesongen, nå har 23-åringen matchet dette hos Union.

Les: Var Lampards klippe – sendes på utlån i januar

I august satte Awoniyi ord på hvordan det var å ha Liverpool som arbeidsgiver – på papiret.

-Jeg ville ha syntes det var topp å være del av suksessen til Liverpool, men helt ærlig, jeg vil heller være hvor jeg er og spille for et lag jeg kan gjør meg fortjent til medaljer jeg ærlig har jobbet for, sa Awoniyi til BBC i august.

Les: Liverpool fortjener en skikkelig unnskyldning