(c) Bilde Juventus FC: Fabio Paratici

Fabio Paratici var ikke spesielt imponerende som forsvarsspiller på mellomnivå i Italia, men etter han la opp har han blitt en av Europas tøffeste og mest anerkjente fotball-ledere. Sportsdirektøren for Juventus de siste eleve sesongene fikk etter hvert et litt anstreng forhold til eier og styreleder Andrea Agnelli.

Til Juventus sine sider hadde Fabio Paratici følgende i si den 26 mai: “Det var fantastiske år med profesjonell vekst og sterke følelser. Juventus ga meg muligheten til å utføre arbeidet mitt med full frihet og uten innblanding i full respekt for min rolle. For dette vil jeg takke hele klubben, mine ansatte, de ansatte, medarbeiderne, spillerne, trenerne, aksjonærene, og spesielt presidenten, Andrea Agnelli. Et viktig kapittel i karrieren min avsluttes, ettersom jeg venter på nye utfordringer, ”

Les: Fotballgalskap av Hansi Flick å gi seg hos Bayern München

Sportssjefen er klar for nye jaktmarker og skal være tett på jobben som sportsdirektør i Tottenham, etter å ha fått ansvaret for dårlige resultater i Juventus og sparken (ikke fornyet sin kontrakt) har han ikke noen lojalitet igjen til resten av ledelsen i Torinoklubben og har ingen problemer med å benytte sine kontakter for å hente ut to Juventus-stjerner.

I løpet av noen få dager er det forventet av Juventus presenterer sin ny sportsdirektør og rett etter det minst en av de to stjernene som Fabio Paratici vil ta med seg.

Gazzetta dello Sport at han vil prøve å få med seg Leonardo Bonucci og Adrien Rabiot. Mest sannsynlig lykkes PL-klubben med å lande Rabiot, ifølge avisen.

I tillegg sies det at Juventus er mer interessert i å selge Rabiot ettersom de det ligger mer penger i salget av franskmannen.

Les: Claudio Ranieri skal inn og lage mer trøbbel for Pochettino