Claudio Ranieri

Magikeren hos Leicester la grunnlaget for en krafitg oppadgående kurve for Londonklubben etter 2015/16-sesongen. Likevel, med forventninger plassert helt der oppe sesongen etter, måtte Ranieri svi for egen suksess. Etter oppsigelsen i 2017 har italieneren hvileløst søkt etter et varig prosjekt.

Én sesong i Nantes, det samme i Fulham, en liten tur til Roma for så å delvis lande i Sampdoria fra 2019.

Les: Hvordan velge en pålitelig sportsbooker for Norge

Delvis, fordi Ranieri er klar for exit fra Serie A-klubben. Etter den usannsynlige Premier League-tittelen med Leicester har Ranieri blitt kalt inn for å gjøre mirakler, denne gangen skal Ranieri repetere et lite fotballmirakel.

Christiophe Galtier ledet Lille til Ligue 1-tittel denne sesongen, noe så uhørt som foran oljefondsklubben i Paris med Neymar, Mbappé og resten av superstjernene. Forrige gang noen overlistet PSG, var da Monaco vant ligatittlen i 2016/17.

Les på F7: Cristiano Ronaldos nye hotell åpner mandag

Galtier skrev historie for -og er historie hos Lille. Ifølge Tuttomercatoweb er Lille i dialog med Ranieri. Selv om det ikke skal være enighet, melder det italienske nettstedet at begge parter er enige om at det er en match, og ønsker å signere.

Spennende. Blir godt å se Ranieri i en rolle igjen der han leder en gjeng med vinnere. Spørs om Pochettino deler vår entusiasme. I 2015/16-sesongen måtte Tottenham-manageren nøye seg med 3. plass i Premier League bak Ranieri på toppen.

Les: Max Allegri fikk tilbud om jobben hos Manchester United