Allegri. (foto: juve, twitter)

Juventus manager Massimiliano Allegri har fått ting på stell igjen hos den gamle dame, men er likevel usatt ettersom Antonio Conte bare sitter og venter på at jobben skal bli ledig. – Samtidig er Conte den manageren de ville ha «for alltid» og som de mistet til landlagssjefsjobben for Italia. (2014)

Allegri vet han må gjøre det bra samtidig som klubben ikke har penger til de aller største salgene. – Max ønsker å få til en låneavtale for Jadon Sancho som tror han blir invitert inn i varmen igjen etter Sir Jim Ratcliffe har fått gjennomført kjøpet av 25% av Manchester United.

Les: Raphael Varane har tatt avgjørelsen om exit

For Donny van de Beek er det ikke snakk om en retur i fremtiden, han er ferdig, uavhengig av eier. Manager Erik ten Hag har bekreftet at Donny van de Beek har fått tillatelse til å forlate Manchester United i januar. – Og det kommer ikke til å bli en pris som er i nærhenten av det Manchester United betalte Ajax sommeren 2020. (39 millioner euro)

  • Som vi skrev om for et par dager siden sa Ten Hag: «Jeg tror Donny trenger å spille. Han er tilbake nå (fra skadeproblemer) og gjør det veldig bra på trening. Så hvis vi ikke kan gi ham sjansen, så forstår jeg at han må spille for karrieren»

Tidligere har den nederlandske midtbanespilleren blitt koblet til Galatasaray og Fenerbahce.

Corriere Dello Sport hevder at Juventus er opptatt av å få van de Beek inn på laget etter årsskiftet. Ifølge rapportene er Torino-klubben klare til å tilby et lån frem til i sommer, med en kjøpsopsjon inkludert i kontrakten.

Les: Det var ikke mulig å overtale Ruben Neves

Det gjenstår å se om det er en avtale United er klare til å akseptere. Storklubben må som kjent selge spillere for å frigjøre plass til potensielle nyervervelser.

Donny van de Beek har bare spilt 62 kamper for Manchester United siden han ble kjøpt fra Ajax sommeren 2020. Kontrakten hans varer til 2025 med opsjon på ett år til.

Juventus ligger på andreplass i Serie A med 33.poeng etter 14.kamper, samme som Inter Milan som leder på målforskjell.