Nick Pope

Newcastles førstevalgskeeper Nick Pope (31) har skadet den ene skulderen og er ifølge The Athletic tvunget til å gjennomgå en operasjon, som forventes å holde ham ute av spill i rundt fire måneder. – Newcastle vurderer sterkt å hente inn Manchester United gjennom 12.år som erstatter.

The Telegraph skriver nå at de Gea, som er uten klubb, er åpen for en overgang til Newcastle – dersom den engelske klubben hører fra ham i fremtiden.

Les: Vil signere både Donny van de Beek og Jadon Sancho

De Gea har de siste månedene vært koblet til flere forskjellige klubber, men står dermed fortsatt uten klubb. Han spilte 545 kamper for Manchester United mellom 2011 og 2023, og forlot klubben tidligere i år da det ikke ble noen ny kontrakt.

Newcastle manager Eddie Howe og Co vurderer å bytte til klubbløse David De Gea, som forblir uten klubb etter å ha forlatt Manchester United i fjor sommer.

Grunnen til at klubben undersøker keepermarkedet er fordi førstevalgskeeper Nick Pope skadet skulderen i helgens 1-0-seier mot Manchester United, og det er bekymring for at han kan være ute i flere måneder. I kampen mot Manchester United gikk Martin Dubravka, som var utlånt til Manchester United i fjor høst inn og holdt nullen i sluttminuttene. Newcastle har også Loris Karius på kontrakt.

Les: Raphael Varane har tatt avgjørelsen om exit

Men det er noen hindringer for å signere De Gea, og en av dem er hvor mye han vant å tjene. Spanjolen skal ha tjent rundt 375.000 pund, nesten fem millioner kroner, i uken da han var i Manchester United og skal det bli en overgang til Newcastle kreves det at 33-åringen er forberedt på å ta et stort lønnskutt.