Vil rive Paul Pogba bort fra Old Trafford

Here we go again!

Uansett om vi liker det eller ikke hva som skjer med Paul Pogba i sommer en en «big deal» og da tenker jeg ikke bare på pengene. Juventus har både fått og solgt Pogba dyrt og nå ser det ut til at den italienske storklubben nok en gang henter den franske verdensmesteren fra Old Trafford ihvertfall hvis agent Mino Raiola får sin vilje.

Det er bare et fåtall klubber som liker Pogba sin agent og Juventus er en av de, mens Paul Pogba har lyst til å bli på Old Trafford og vil bevise han ikke er en flopp jobber Raiola aktivt for å få han til å bytte klubb.

Les: Real Madrid ønsker en norsk erstatter for Sergio Ramos

Manager Ole Gunnar Solskjær har gitt følgende enkle valg til Paul Pogba. – Lever 100% resten av sesongen og bli en del av laget eller dra videre.

Manchester United-fansen har i prinsippet kommet med samme oppfordring, de ber Paul Pogba ifølge Manchestereveningnews å tenke lenge og hardt før en avgjørelse om fremtiden i klubben tas. De peker på tidligere Liverpool-spiller Philippe Coutinho som et eksempel på hvordan gresset ikke alltid er grønnere på den andre siden.

Les: Marca: «Haaland is human after all»

Le10sport at Pogbas agent, Mino Raiola, nettopp har begynt å snakke med Juventus. Målet er å finne om det er mulig å få til et comeback i Torino.

Real Madrid har også vært en stor fan av franskmannen, men det er litt av et puslespill – og hvis det ender med at Ole Gunnar Solskjær får viljen sin, så drar Pogba ingensteder.