Sergio Ramos

Snart kan vi kalle Real Madrid for norske klubben, noe vi aldri har kunnet gjøre tidligere. – Martin Ødegaard kommer tilbake etter flere år på utlån enten i sommer, eller som først avtalt neste sommer.

Erling Braut Haaland klatrer for hver scoring han gjør i Bundesliga høyere og høyere opp på Real Madrid sin ønskeliste. Mundo Deportivo skriver at Kristoffer Ajer har forsvart Celtic så bra at Real Madrid har latt seg imponere og ønsker han som en erstatter for Sergio Ramos.

Les: Vi takler ikke Real Madrid uten Sergio Ramos

Sergio Ramos som har blitt 34 år har lenge vært et forbilde for Ajer. Den norske stopperen har de siste sesongene har adoptert en mer fremoverlent spillestil noe som passer Real Madrid manager Zinedine Zidane perfekt.

Celtic ble skotske mestre for niende gang på rad, mye av æren gis til et utmerket forsvarsspill. Da Kristoffer Ajer kom til Celtic fra Start janaur 2016 fikk den 197 høye stopperen beskjed om å få opp farten og bli sterkere.

Da tidligere Liverpool manager Brendan Rodgers overtok manageransvaret satte det etter et låneopphold virkelig fart på Kristoffer Ajer sin utvikling. – Real Madrid må regne med konkurranse fra Rodgers som nå leder Leicester i sin stopperjakt.

Les på Helsesjefen: Remdesivir reduserer dødligheten av coronavirus betydelig