Marcus Rashford og Erik ten Hag må finne ut av det. PSG håper selvfølgelig på det motsatte.

Da det ble klart at Erik ten Hag fikk fortsette som manager for Manchester United var det opplagt negativt for utfryste Jadon Sancho som ikke har en retur til Old Trafford fra sitt låneopphold hos Borussia Dortmund. – Marcus Rashford har heller ikke en fantastisk relasjon til sin manager.

Etter en gjennomgang av det som var tidenes dårligste Premier League sesong valgte Manchester United overraskende å beholde den nederlandske manageren. – Det sammen med at Marcus Rashford var blant de som ikke leverte på et nivå vi er vant til sendte den engelske venstrevingen inn i tenkeboksen.

Les: Kan sende så mange advokater de gidder, kommer ikke til å betale 1,1 milliarder

De røde djevlene forventes nå å fullstendig overhale førstelagstroppen denne sommeren, og fremtiden til flere underpresterende stjerner er i tvil. Nylige rapporter tyder på at bare tre nåværende spillere anses som «uberørbare» med klubben villig til å lytte til tilbud for alle andre. – Marcus Rashford er ikke en av de tre.

Sky Sports melder at 26-åringen klar til å kjempe for fremtiden i Manchester United og han ønsker å reparere sitt ødelagte forhold til Ten Hag.

En kilde sa: «Marcus vet én ting med ten Hag, og det er at han virkelig vurderer ham. Han vet at han har underprestert stort, men har fortalt vennene sine at han kommer sterkt tilbake neste sesong.

«Han vet at en ny manager kunne ha kommet inn og blitt kvitt ham. Han vil ikke gå noe sted og ønsker å komme tilbake til sitt beste.»

ENGELSKE KLUBBER: Sir Jim Ratcliffe kritiserer «urettferdig» avgjørelse om Manchester United Jean-Clair Todibo-deal