Morata

Juventus som kjøpte Alvaro Morata av Real Madrid i 2014 har hatt spissen på lån fra Atletico Madrid denne sesongen. – Det har ikke vært flust med mål, men det har vært godt med spilletid, syv mål på 23 seriekamper på et Juventus-lag som har levert langt dårligere enn forventet.

I morgen er har de en særdeles viktig kamp i Serie A hvor de møter Atalanta. En kamp som manager Andrea Pirlo sier Cristiano Ronaldo må stå over for å hindre alvorlig skade.

Det laget som vinner besitter tredjeplassen. Andrea Pirlo har lovet store forandringer neste sesong og mange spillere vil vises porten, det er imidlertid ikke rom for å tynne ut i angrepsrekken. -Det er stor usikkerhet rundt Cristiano Ronaldo og Paulo Dybala, dessuten drar nok Federico Chiesa tilbake til Fiorentina.

Les: Frustrerende å være toppscorer i Premier League og ikke vinne kamper

Det er flere angrepsspillere som er på Andrea Pirlo sin ønskeliste, men Alvaro Morata har de opsjon på. Gazetta dello Sport skriver at de har startet samtaler med Morata for å finne ut av hans motivasjon og hvis den er god vil kontrakten de benytte opsjonen og skrive en langsiktig kontrakt.

Les på F7: Nicklas Bendtner er like dårlig til å kjøre Porsche som å ta taxi