Er trolig ikke spesielt imponert av det som rotes med i London.

Etter gårsdagens uavgjort oppgjør i Premier League mot Everton er avstanden opp til topp fire i Premier League hele fem poeng og det med en kamp mer spilt et West Ham som nå sitter på den viktige siste kvalifiseringsplassen for Champions League.

Tottenham har toppscoreren i Premier League, og han leverte også i går, Harry Kane er nå oppe i 21 mål, to mål mer enn Liverpool stjerne Mohammed Salah. Harry Kane skal være svært frustrert over forholdene i Tottenham en frustrasjon som han gjør sitt ytterste for å holde utenfor fotballbanen.

Les: Sergio Ramos: Ferdig i Real Madrid etter 16 år

Faktisk er det en fordel for Harry Kane at han fortsetter å levere mål selv om han spiller på et lag som ikke får det til å virke. – I går gikk det fra ille til verre, etter to scoringer i 2-2-oppgjøret, gikk Kane av banen med det som ifølge BBC så ut som ankeltrøbbel. Det skjedde på overtid.

«Det er for tidlig å si hva det er. Jeg vil tro at vi på søndag kan få mer klarhet i dette», sa Tottenham-manager José Mourinho. Spurs spiller ligacupfinale mot Manchester City neste helg og har et tett kampprogram i Premier League framover. Kane er også en svært viktig mann for det engelske landslaget. EM starter om snaut to måneder.

Det er to lag som er svært opptatt av å få Harry Kane på plass neste sesong. Paris Saint-Germain som har ex Tottenham manager Mauricio Pochettino ved roret og Manchester United. – Manager Ole Gunnar Solskjær leker med tanken om en tynnere midtbane og en ekstra spiss.

Les på F7: Nicklas Bendtner er like dårlig til å kjøre Porsche som å ta taxi

Både Everton og Tottenham trengte virkelig tre poeng

Harry Kane og Gylfi Sigurdsson sto for scoringene i Tottenhams 2-2-kamp borte mot Everton. – Tottenham fem poeng bak tabellfirer West Ham, mens Everton er bakpå med ytterligere ett poeng.

Kane sendte gjestene fra London i føringen i det 27. minutt. Etter et lekkert nedtak rappet han til og plasserte ballen utakbart ned i lengste hjørne. – Gleden over scoringen ble svært kortvarig. Tre minutter senere ble James Rodríguez felt, og på den påfølgende straffen scoret Sigurdsson sikkert.

Harry Kane har så langt 164 scoringer i Premier League, det løfter han til 7 plassen over «all time» toppscorere.

(Øverst finner du Alan Shearer med 260 mål fulgt av Wayne Rooney som har 208)

Dermed mistet Tottenham nok en gang en ledelse. José Mourinhos menn har denne sesongen rotet bort hele 20 poeng etter å ha vært foran i målprotokollen.

Seks minutter senere sto det 2-2. Kane utnyttet klønete Everton-spill og dunket ballen i nærmeste kryss. Like etter var superspissen nær å fullføre hattricket, men denne gangen gikk nikket i metallet.

Kane har vært direkte involvert i 62 mål på 62 kamper i ulike turneringer siden Mourinho ble Tottenham-manager i november 2019. Det viser statistikk fra Opta, som melder at ingen andre Premier League-spillere kan vise til slike tall i denne perioden.

Les på Popidol: Dave Bautista tøffere enn toget i Zack Snyders ‘Army of the Dead’

Tottenhams neste oppgave blir hjemme mot Southampton onsdag. Deretter venter Manchester City i ligacupfinalen 25. april. Der spiller Spurs om sitt første trofé på 13 år, og kanskje vil utfallet avgjøre framtiden til en stadig mer presset Mourinho.

Neste kamp for Everton er borte mot Arsenal førstkommende fredag.

I starten av annen omgang tok Tottenham tak i oppgjøret, men det var Everton som gikk opp i 2-1 etter litt over en time. Sigurdsson bredsidet inn et strålende innlegg fra Séamus Coleman.

Joshua King fikk sjansen for Everton i sluttminuttene. Den norske landslagsspissen kom raskt til en kjempesjanse, men Spurs-keeper Hugo Lloris avverget med en beinparade.