Vil ikke bare resignere fotballguden Zlatan, men også bygge laget rundt han

Supporterklubben i Malmø ser det som sin fortjeneste at Zlatan kom ut i verden.

Det tidligere Manchester United manager Jose Mourinho ikke skjønte var at man kan ikke ha en superstjerne som Zlatan Ibrahimovic i bakhånd og bare benytte han når andre og «bedre» spillere ikke kan spille eller det er en uviktig kamp. – MLS laget LA Galaxy har skjønt det og fått betalt i bøtter med mål, nåværende Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær er også smart nok til å fatte poenget.  

En avtale om å bringe Zlatan Ibrahimovic tilbake til Manchester United i januar er meget høyt på lista til Ole Gunnar Solskjær. For å få sesongen tilbake på sporet er ideen å bygge laget rundt den svenske veteranangriperen.

Les: Rosenborg-keeper Arild Østbø vender hjem

Ibrahimovic var en suksess sist han var på Old Trafford selv om onde tunger vil skrive om historien. Zlatan hjalp klubben med å vinne Europa League og League Cup i en sesong som, til tross for at den ble forkortet av en kneskade, satte han ballen i mål 22 ganger.

37-åringen gikk gratis til LA Galaxy på en gratis overgang, nå kan han komme tilbake igjen også gratis da avtalen i Los Angeles går ut i januar.

Les på Popidol: En gigantisk flopp

Clayton Blackmore, som spilte «hovedrollen» for United på slutten av 1980-tallet og begynnelsen av 1990-tallet under Sir Alex Ferguson, å bringe Ibrahimovic – 38 år neste måned – ville være noe av en «no-brainer» for klubben, og han kommenterte på Twitter: «Jeg tror absolutt vi bør be Zlatan komme tilbake, vi trenger en som scorer mål- og han er den beste til det i verden.

«Vi vant Europa League, League Cup og Community Shield da han spilte for oss.»

For et par uker siden testet Zlatan mulighetene for en retur og så:  «Jeg kunne spille enkelt i Premier League, så hvis United trenger meg, er jeg her.»

Hvis du lurer på om Zlatan fortsatt har de, ta en titt på denne videoen som er en uke gammel.

Ole Gunnar Solskjær har et ungt og raskt lag som en langsiktig strategi er det helt sikkert lurt, men det gjør også at man får et varierende lag. – Manchester United trenger en som vet hvor målet står og som scorer når det er klart for straffe.