Henrikh Mkhitaryan

Den 31 år gamle offensive midtbanespilleren Henrikh Mkhitaryan som har fortid i Manchester United og Borussia Dortmund har den siste sesongen vært på utlån hos Roma fra Arsenal.

Utlånet har ikke vært som forventet for noen av partene, Mkhitaryan har slitt med skader gjennom store deler av sitt opphold i den italienske hovedstaden.

Les: Møtet som avgjør Zlatans fremtid

Roma ønsker likevel å gjøre oppholdet permanent, men klubben ikke klar for å møte Arsenals prisforlangende på 22 millioner pund.

Når Henrikh Mkhitaryan faktisk spiller er han en viktig spiller for Roma, på sine 20 kamper for klubben har han satt seks mål og fire assist. Det går faktisk bedre i Roma for Mkhitaryan som har slitt i Premier League både med Manchester United og Gunners.

Calciomercato skriver at Roma helst ønsker seg et nytt lån en sesong til istedenfor å kjøpe ihvertfall til den prisen Arsenal forlanger. – For ikke så lenge siden fortalte den armenske spilleren om forskjellene mellom livet i Roma og oppholdet i Arsenal:

“Filosofien til [tidligere Arsenal-sjef, Unai] Emery var forskjellig fra [Roma-manager, Paolo] Fonseca, men her føler jeg meg mye bedre fordi vi spiller bedre fotball og en type fotball som passer bedre for meg»

«Jeg foretrekker Fonseca fotball fordi vi spiller veldig offensivt, vi prøver å ha ballen hele tiden her, og selvfølgelig liker jeg denne typen spill.»

For fremtiden la Mkhitaryan til: «Jeg kan ikke si noe for øyeblikket fordi sesongen er stoppet, vi vet ikke når vi begynner å spille igjen og hva som vil skje til sommeren».

“Fotball endrer seg så raskt. En dag er du her, den andre er du der. Du vet aldri hva som kan skje og hva som vil skje med deg.

“Vi har programmet fra teamet for trening hjemme, så jeg prøver å holde meg i form.

“Da jeg hørte at situasjonen ikke var den beste, og alle ba oss om å være hjemme, sluttet jeg å gå utenfor for en tur eller løpe.

«Det er bedre å holde seg inne og være et eksempel for alle, for å vise dem at dette er viktigere, å følge reglene og være hjemme.»

Les på F7: Kina forbyr å spise hunder og katter