Zlatan fisker

Det er slettes ikke sikkert at den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovics ønsker å forlenge sin avtale med AC Milan i et år slik det er anledning til. Nå uttaler det italienske Mediaset at svenskenes skjebne skal avgjøres i et viktig møte med administrerende direktør Ivan Gazidis.

Danske Simon Kjær som er på utlån fra Atalanta ønsker å bli på permanent basis og ønsker at hans svenske lagkamerat skal gjøre det samme: «Zlatan gir oss mye»

I Milano stiller alle samme spørsmål: Vil Zlatan spille neste sesong?

Men siden ligaene er satt på vent på grunn av corona-pandemien, har Ibrahimovic tilbrakt mesteparten av tiden hjemme i Sverige. Delvis ved å trene med Hammarby, men også til å sette av tid til en av sine store interesser: fiske.

Les: Zlatan Ibrahimovic er på treningsfeltet, men ikke i Milano

Se dette innlegget på Instagram

What a day! @svartzonker #mcrubber

Et innlegg delt av Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

I følge Gazzetta dello Sport er den svenske statusen i klubben fortsatt sterk, til tross for at sportssjefen som rekrutterte ham – Zvonomir Boban – fikk sparken for en drøy måned siden.

Les på F7: Penger igjen på skatten: Berlusconis superyacht er til salgs

Tre toppledere er nå utnevnt til å bygge et nytt AC Milan for neste sesong: Gordon Singer, Giorgio Furlani og administrerende direktør Ivan Gazidis. Ifølge avisen går forhandlingene mellom de tre og den tiltenkte nye treneren, Ralf Rangnick (nå i Red Bull Lepzig), videre.

«Zlatans skjebne avgjøres under et møte med Gazidis»

Mediaset at «Ibrahimovics skjebne vil bli avgjort under et møte med Ivan Gazidis,». Svensken og administrerende direktør vil sette seg ned i et møte så snart corona-pandemien har lagt seg

«Den endelige avgjørelsen fra Ibrahimovic vil være strengt knyttet til prosjektet som vil bli presentert av Gazidis,» heter det på nettstedet.

Lagkamerat Simon Kjær vil at Zlatan skulle være i klubben.

«Zlatan gir masse. Han er en stor mester som har vunnet nesten alt og en person som vil vinne på hver trening. Du har den mentaliteten, eller du har den ikke. Han har en utrolig vilje til å vinne»