Vil gjenopplive karrieren, men Barcelona har «null interesse»

Griezmann er sååå 2018.
Top Article ad

Alexis Sanchez har håpet på å gjenopplive sin vaklende karriere i Barcelona, han har gode minner fra sin tid i klubben. (2011 til 2014). Ole Gunnar Solskjær ga Sanchez for noen dager siden beskjed om at han ikke var en del av Manchester United sine fremtidsplaner.

Barcelona har etter å fått en henvendelse fra Old Trafford svart de har  «null interesse» ved å signere den chilenske superstjernen. Barcelona manager Ernesto Valverde har en helt klar ide om hva som skal skje i sommer og det inkluderer ikke å overta en rådyr spiller som ikke er i form.

Les: Barcelona-manageren har en høne å plukke med Zidane

Spissen kom til United i en profilert byttehandel for Henrikh Mkhitaryan i januar i fjor, men hans 14 måneder på Old Trafford har vist seg å bli en stor skuffelse.

Sanchez ble den høyest betalte spilleren i britisk fotballhistorie da han tok farten nordover fra London, og signerte en fire og en halv års avtale verdt en rapportert 505,000 pund i i uken – noe som blir vanvittige 26 million pund i året.

Sanchez ble oppdaget i Catalonia i helgen, mange trodde det var samtaler med La Liga-gigantene,  men Mundo Deportivo insisterer imidlertid på at Barca ikke har noen interesse i å ta Sanchez tilbake til Spania, og ville ikke engang gå inn i diskusjoner om muligheten for enda en låneavtale for en mann som scoret 39 La Liga mål på 88 kamper for klubben.

Stor skuffelse

Nyheten vil komme som et slag mot Ole Gunnar Solskjær, som er ivrig på å bli kvitt Sanchez som er utrolig dyr for klubben uten å levere.  Manchester United manageren har lagt en plan som innebærer å sende han på lån, Barcelona var klubben den de fleste mente var mest aktuell.

Les: Ole Gunnar Solskjær har lagt en plan for å bli kvitt Alexis Sanchez

Sanchez har scoret bare en gang i Premier League denne sesongen og en gang i FA Cupen.

Les på Popidol: Episk: Det endelige slaget mellom de døde og de levende