Ole Gunnar Solskjær har lagt en plan for å bli kvitt Alexis Sanchez

715
(c) bilde. Manchester United: Alexis Sanchez

En spiller som tjener opptil 5 millioner i uka og som tasser rundt når han er frisk, men ikke i slag og som hinker på sidelinjen når han er skadet blir et kraftig anker selv for en klubb som Manchester United. 

Ifølge The Sun har Alexis Sanchez har blitt fortalt at han ikke er i Ole Gunnar Solskjærs planer for neste sesong – og at de to partene er klare til å akseptere at han må gå på lån.

Les: Liverpools leiesoldat Loris Karius i hardt vær – igjen

Manchester United er mest keen på å selge han, men at tidspunktet er meget uheldig, håpet er at han i en annen klubb skal finne tilbake til god gammel form og så bli «verdiful» igjen. – Et salg fra nåværende posisjon vil bli med et betydelig tap og det er heller ikke sikkert at Alexis Sanchez så lett gir fra seg sin meget gode lønn, noe han må gjøre ved et salg nå.

Sanchez en basislønn på £ 391,000 per uke, men det øker med bonuser på opptil en potensiell lønn på £ 505,000 per uke. Alexsis Sanchez har ikke vært i form siden han kom til Old Trafford i januar 2018, det har tidligere vært interesse fra både Altletico Madrid og Paris Saint-Germain, men når han nå igjen har blitt skadet og er ute i 6 nye uker skal den interessen være mindre.

Les på Popidol: Sherlock Holmes utsatt igjen

Det som er planen til Ole Gunnar Solskjær er å leie han ut, vel vitende at den «nye» klubben ikke vil være villige til å betale hele lønna, i tillegg til at de får inn deler av lønna vil Manchester United også kunne spare på bonuser.

The Sun skriver at Manchester United av kontaktet 10 av Europas største klubber med forslag om en låneavtale. – Engelsk presse er overbevist om at det de sparer på Sanchez sin lønn ikke skal brukes på nye spillere, men på å tilby keeper David De Gea en ny gigantavtale.

Les på Helsesjefen: Vanlig havsalt kan hjelpe mot forkjølelse

Sanchez er ute i seks og åtte uker med kneskade han fikk tidligere denne måneden mot Southampton.