Manchester United er i den litt spesielle situasjonen at Old Trafford er stappfull av dyre stjerner som i begrenset grad er salgbare, samtidig som deres nye manager Erik ten Hag er lovet betydelige midler til spillerkjøp. – De tre som er nærmes akkurat nå koster til sammen rundt 3 milliarder.

Etter å med et nødskrik ha klart å holde på 6.plassen i Premier League og Europa League kvalifisering er Manchester United nær med å redde økonomien til Barcelona med en overgang i overkant av en milliard for tidligere Ajax spiller og kjenning av Ten Hag Frenkie de Jong.

Les: Ferdig i Chelsea etter 10 år

Liverpool var nær en milliard overgang for Benfica-spissen Darwin Nuñez før sjefene på Old Trafford bestemte seg for å by mer og nå. – I følge Goal er Manchester United svært nær en signering av 22 år gamle Antony som også er en Ajax spiller.

Ajax vingen hvis fulle navn er Antony Matheus dos Santos vil koste rundt 60 millioner euro, noe som bringer den sannsynlige totalsummen for de tre utvalgte til over 3 milliarder.

Totalt har Antony scoret 22 mål og 20 assist på 79 kamper i Ajax siden han ble rekruttert fra São Paulo i 2020. Hans nåværende kontrakt strekker seg til juni 2025.

LES: Kjetil Knutsen får konkurranse fra Ronny Deila og dansken som skaffet Malmö seriegull i 2021