Jon Dahl Tomasson

Blackburn, som faktisk har vunnet Premier League vil tilbake i det gode selskap. Vi hadde tenkt å ringe Henning Berg, men redaksjonen har fredagsfølelsen og slapper heller av foran tastaturet. Berg var med i suksess-sesongen 1994/1995 da Blackburn med spissduoen Shearer/Sutton som banket inn for 49 mål, manager Kenny Dalglish med Jack Walker sine penger bygget opp et slagkraftig lag.

Etter mesterskapet var sikret sluttet Kenny Dalglish og siden har Blackburn hatt store vanskeligheter med å finne flyten. – Sist sesong skulle de tilbake, men havnet på 8.plass i Championship langt unna sluttspillet. For en måned siden fikk manager Tony Mowbray sparken.

Blackburn har vært i kontakt med flere for den ledige stillingen og navnene som dukker opp er forbausende nordiske og norske. Bodø/Glimts Kjetil Knutsen er aktuell, det samme er Ronny Deila som en stund har ønsket seg tilbake til Europa. (leder New York City FC).

LES: Der er Luis Campos på plass og da er Zinedine Zidane rett bak

Nå melder imidlertid danske Ekstrabladet at Jon Dahl Tomasson er favoritt til å ta over Blackburn. Jon Dahl Tomasson forlot Malmö FF etter SM-gullet i 2021 og har siden vært arbeidsledig.

Den danske avisen, som sikkert heier på Jon Dahl Tomasson melder at samtale med Blackburn har intensivert de siste dagene og en treårskontrakt diskuteres.

Vi i Sporten.com som selvsagt er objektive holder fortsatt en knapp på Kjetil Knutsen.

LES: Ed Sheeran har ikke gitt opp Premier League-drømmen