Det er ikke uten grunn det går veldig lang tid mellom hver gang en spiller drister seg til å gå mellom de to rivalene Real Madrid og Barcelona. – Det er svært upopulært hos fansen som ofte gjør mer enn å lage nidviser.

Isco som har vært Real Madrid spiller i nesten ni år er ikke spesielt imponert over situasjonen i klubben om dagen og ønsker å tvinge igjennom en overgang til Barcelona så snart eller helst før hans kontrakt går ut på dato neste sommer.

Les: Fransk media: Skal sikre seg Dembélé – vifter med ville 140 millioner i årslønn

Spanjolen har bare to starter i La Liga så langt denne sesongen, mens hans eneste mål hittil kom i en 6-1 seier over Real Mallorca.

El Nacional skriver at Isco ønsker en overgang til Camp Nou – hvis skjer, ville det være første gang en spiller har flyttet mellom de to klubbene på mer enn 14 år. (Javier Saviola gikk gratis til Real fra Barça).

29-åringen skal være villig til at han betale for en overgang av egen lomme, ryktene sier han i tillegg til å være misfornøyd med spilletid også er fryst ut av sine lagkamerater.

Det ser ut som en ulykkelig slutt på det som ellers har vært en stort sett vellykket løp i den spanske hovedstaden for Isco, som har scoret 52 mål og registrert 56 assist på 342 kamper for Los Blancos.

I løpet av de siste åtte årene har han vunnet fire mesterligaer, fire klubb -VM, tre UEFA Supercups, to La Liga -titler, to spanske supercupper og en spansk cup. – Noe som er svært imponerende!.

Men hans beundring for den katalanske klubben er absolutt ingen hemmelighet, etter at det dukket opp bilder av ham iført en Barcelona -skjorte for noen år siden og at han har en hund som heter Messi’.

Les på RadioTango: Øyafestivalen slipper headliner for 2022!

Real Madrid er tilbake i aksjon i kveld når de møter Shakhtar Donetsk i Champions League, før de spiller mot Barcelona i sesongens første El Clásico.

Carlo Ancelottis menn sitter for øyeblikket på andreplassen i La Liga -tabellen med 17 poeng fra 8 kamper. – På førsteplass i La Liga litt overraskende Real Sociedad.

Les på Engelske Klubber: Tidligere Tottenham-stjerne aktuell for Arsenal