Willy Kambwala on deck. (foto: Manchester United)

Før det skulle brake løs mot Liverpool på søndag, sto Erik ten Hag uten Jonny Evans, Victor Lindelof, Lisandro Martinez, Raphael Varane og Luke Shaw i forsvaret. Da var det på tide å kalle inn en tenåring til sin andre Premier League-kamp fra start. Willy Kambwala var alt annet enn skremt av settingen på Old Trafford eller Liverpools angrepsmaskin.

19-åringens forrige kamp fra start var så langt tilbake som desember mot West Ham, men Erik ten Hag mente Kambwala var klar for den store prøven.

LES: Dette er Ole Gunnar Solskjær etter han erstattet Jose Mourinho som midlertidig manager

Som han besto med glans! Tre av fire dueller vunnet, en interception og en avgjørende takling av Darwin Nunez som fikk United-supporterne til å juble.

Ifølge Football-Insiders kilder var trenerteamet mektig imponert over Kambwala, ledelsen mener nå 19-åringen har enormt potensiale for gjennombrudd på førstelaget allerede denne sesongen, der kildene melder det allerede er bestemt at den franske spilleren vi bli involvert på regelmessig basis neste sesong.

F7: Mourinho i ferd med å gjøre «det utenkelige» for tidligere supportere

Mot Liverpool, et av verdens beste lag, besto startelleveren til United av følgende: En dansk 21-åring på topp, uruguayansk 19-åring på vingen, engelsk 18-åring på midten – og fransk 19-åring i midtforsvaret. Ikke rart optimismen sprer seg hos Manchester United-supporterne.

Alt du trenger å vite: Bournemouth – Manchester United