(foto: chelsea, twitter)

På tirsdag ble Chelsea-direktør Marina Granovskaia hedret som den beste i bransjen 2021. Noen timer senere kjørte spillerne hennes over Juventus med 4-0 på Stamford Bridge.

Etter å ha fulgt Thomas Tuchel siden han tok over den vaklende Premier League-kjempen i i slutten av januar, er vi ikke lenger i tvil. Vi var skeptiske da den delvis grå og tamme PSG-manageren ble hentet til London, tyskeren sørget kjapt for å stoppe kjeften vår.

Les: Spansk media: Leeds har erstatteren til Bielsa klar

Etter Champions League-trofeet forrige sesong har Tuchel fått Chelsea-laget til å vokse videre. På topp i Premier League, dominans i Champions League. Det er ikke ofte den italienske giganten fra Torino går av gressmatta med 4-0 tap. Tuchels kampplan fungerte perfekt også denne gangen.

-Det var en skikkelig god prestasjon. Vi ønsket å forbli tålmodige, men vi måtte heller ikke falle i søvn. Det var så vanskelig å skape sjanser og score mål, men vi skapte mye og scoret… Det var en utrolig prestasjon og et fantastisk resultat, sier Tuchel til Sky Sports.

Denne kvartetten fikk æren av å stå for den siste touch´en før scoring: Chalobah, James, Hudson-Odoi og Timo Werner. Chelsea har ikke en eneste spiller på banen som ikke har potensialet til å score.

Sterkt, Tuchel!

Les: BBC: John Murtough har kontaktet Ernesto Valverde