Ernesto Valverde

Etter gårsdagens 2 – 0 seier mot Villarreal i Champions League dedikerte midlertidig manager Michael Carrick seieren til nysparkede Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær.

«Det har vært tøffe dager for oss i klubben. Det føles som om resultatet i dag er for Ole, jeg klarer ikke å komme bort fra det», sier Michael Carrick til klubbens egen TV-kanal, MUTV, etter kampen.

Les: Manchester United best – en hyllest Solskjær

Avtalen som Michael Carrick har med Manchester United er basert på en kamp til kamp løsning hvor klubbens egentlige hovedmål som ny manager er Paris Saint-Germain manager Mauricio Pochettino.

BBC melder at den tidligere Barcelona manageren Ernesto Valverde er kontaktet av Manchester Uniteds sportsdirektør John Murtough for å fylle rollen som midlertidig manager ut sesongen.

Les: Spansk media: Leeds har erstatteren til Bielsa klar

57 åringen hadde to meget gode sesonger fra 2017 for Barcelona hvor han ledet laget til to ligatitler på rad samt én cuptittel før han fikk sparken i januar 2020.

John Murtough har identifisert vanskelighet med å styre superstjerner på Old Trafford. Valverde sin erfaring med å jobbe med Lionel Messi i Barcelona, gjør han trolig komfortabel med å styre Cristiano Ronaldo.

Valverde har ifølge The Guardian begynt å finne ut potensielle spillere han kan legge til for å styrke troppen dersom han skulle bli utnevnt.

Valverde anses å være en av fem kandidater på listen for den midlertidige rollen, United er klare til å forlate den strategien hvis de kan få Pochettino fra Paris Saint-Germain nå.

Tidligere Real Madrid manager og superstjerne i Frankrike Zinedine Zidane er øverst på Paris Saint-Germain sin ønskeliste. – Overtar han managerstolen fra Mauricio Pochettino nå kan det bli aktuelt med et utkjøp på 100 millioner kroner.