Har allerede bestemt seg og er villig til å gi avkall på trillebårer fulle av euros.

Vi kan fortelle alle som liker å følge føljetongen om Neymar at kaoset fortsetter i verdens dyreste barnehage Paris Saint-Germain. – Etter en periode med relativ ro etter den intense kampen som utspilte seg i sommer. Den kalde krigen mellom Neymar og Paris Saint-Germain blitt varmere igjen etter at spissen nektet å trene som svar på ikke å bli valgt.

Neymar kritiserte offentlig beslutningen fra Paris Saint-Germain staben i kjølvannet av klubbens nederlag mot Borussia Dortmund i Champions League, og antydet at «å hvile ham» hadde ført til at de mistet skarpheten i kampen.

Les: Manchester United gleder seg over Jack Grealish sin exit pris

Så langt i februar har brasilianeren gått glipp av fire kamper på grunn av skade og deretter forsiktighet fra manager Thomas Tuchels side, og dette kulminerte med at Neymar ble stående utenfor 6-1-seieren over Dijon i Coupe de France.

Som svar på det nektet Neymar å trene, og antydet at han hvilte, selv om det var en tydelig unnskyldning. «Det er vanskelig å gå fire kamper uten å spille,» innrømmet Neymar. «Dessverre var ikke dette mitt valg, Det var noe klubben bestemte seg med legene sine. «Jeg likte ikke det, vi hadde mange diskusjoner om dette, jeg ville spille, jeg følte meg bra, men klubben var redd, og til slutt var det jeg som måtte lide.»

Les på Popidol: Endelig åpne øl-kraner på fotballkamper, KRF går i frø