Manchester United gleder seg over Jack Grealish sin exit pris

Jack Grealish

Manchester United er en trepoenger unna Champions League og klubbens pengemann ED Woodward har i sin presentasjon til eierne vært tydelig på at det er en mann som skal lede klubben tilbake til gamle høyder og det er manager Ole Gunnar Solskjær.

Slettes ikke en dårlig uke. – Manchester United har fått vite hvilken pris Aston Villa har på salg av Jack Grealish og det gleder klubben såpass mye at de nå «bare kliner» til.

Les: Coutinho og Griezmann, to uskyldige ofre hos Barcelona?

Aston Villa kapteinen har vært glimrende på et lag i trøbbel. Klubben er dypt inne i nedrykkskampen et poeng over streken.

Manchester Evening News rapporterer at United vil presse frem med en overgang for 24-åringen og dermed komme foran sine rivaler, som inkluderer Liverpool.

Grealish er ventet å motta en telefon fra Gareth Southgate med en invitasjon til å delta i Englands tropp for neste måneds vennskapskamper mot Italia og Danmark.

Leicesters James Maddison er fortsatt et alternativ for United, men han kan koste nesten dobbelt så mye som Grealish. Villa skal er villige til å la Grealish forlate for en fornuftig pris, og at spilleren har en løslatelsesklausul på bare 45 millioner pund.

Les: Moyes var tjue minutter fra å overliste Liverpool – har funnet spiller for de avgjørende scoringene