(foto: donnarumma, twitter)

Det ser ut som noe har roet seg litt i Milan-leiren. Gianluigi Donnarumma får ros og Paolo Maldini har begynt å uttale seg igjen.

Den tidligere toppklubben har vært gjennom noen skikkelige runder med bråk de siste sesongene. Dette hindrer ikke klubben fra å sitte på en juvel som allerede har nådd et ekstremt høyt nivå.

Les: Guardiola skal ødelegge festen for United

21-åringen Donnarumma har rukket å spille i 168 Serie A-kamper siden 2015 – i en posisjon der du ikke når toppen før du runder 30!

Teknisk Paolo Maldini var helt i fistel etter at Donnarumma nektet Roma å score i søndags 2-0 kamp.

-Han er en spiller som kom opp gjennom ungdomsakademiet, og i mine øyne er han det beste keeperen i verden, sier Maldini ifølge DAZN.

Les på F7: Sven-Göran Eriksson og Sir Alex Ferguson saksøker bank for 15 milliarder

Med kontraktsutløp sommeren 2021 begynner det å haste for Maldini å overtale Donnarumma om at AC Milan kommer til å blande seg inn i kampen om trofeene de neste årene. Med Real Madrid, PSG og Chelsea kretsende rundt 21-åringen, skal det mer til enn litt ros fra Maldini for å forhindre exit fra Milano.

-Det er helt sikkert Milans plikt å forsøke å beholde en viktig spiller som Gigio, han representerer et symbol for klubben, sies det litt defensivt fra Maldini.

Les: «Manchester United trenger bare 1 signering før de utfordrer Liverpool»