Håper Pogba blir. (foto: united, twitter)

United-supporterne værer FA Cup-finale, Champions League-kvalifisering og moro i Europaligaen når den tid kommer. Mye å glede seg over, men fortsatt noen gigasteg fra å løfte Premier League-trofeet. Gary Neville er ikke enig, og ser lysere på gjenoppbygningen av United enn på lenge på.

Fra Uniteds side har det siden vinterens overgangsvindu vært snakket om at 2-3 signeringer for å bringe klubben tilbake i tittelkampen på balløya for første gang siden 2013.

Les: Blir nesten like stort som Liverpools PL-triumf

Troppen, med Daniel James, Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka, Bruno Fernandes (og målscorer mot Norwich, leiefotballsoldaten Ighalo) har ifølge Neville utviklet seg raskere enn forventet.

14 kamper uten tap, når blir United en tittelutfordrer i Premier League, Neville?

-En eller to signeringer, eller Pogba og én signering – og med deres beste spill, spår den ellers så negative United-legenden til Premier League Daily.

Det var da voldsomt. Og hvilken posisjon skal denne ene toppsigneringen fylle?

-De trenger fortsatt å bli defensivt mer solide. Maguire har hatt en virkelig sterk påvirkning, men United trenger en virkelig sterk midtstopper til, avslutter Neville.

Les på F7: Sven-Göran Eriksson og Sir Alex Ferguson saksøker bank for 15 milliarder

Pogba blir, midtstopper av verdensklasse inn, og vips: Reell utfordrer til Liverpool, Manchester City, Leicester og Chelsea.

Vi kan formelig høre det humres fra Liverpool og den blå delen av Manchester, men når Neville begynner å tro, da er noe spennende på gang hos Solskjær.

Les: Mirror: United selger 4 spillere for å fylle Sancho-potten