Venstrebeint midtstopper som liker å spille ball

(c) Bilde: Kongsvinger: Martin Lundal

Martin Lundal ble sent onsdag kveld klar for KIL. 22-åringen har flere aldersbestemte landskamper for Norge og spilt for Nardo de siste sesongene.

– Først og fremst veldig artig. Gleder meg til å komme til et høyere nivå med en klubb som Kongsvinger. Det er en fin klubb med en stolt historie og som har gode ambisjoner. Det er et godt lag jeg kommer til, sier Lundal.

Les: Stabæk-spiss klar for ny klubb etter treningsopphold

Lundal var på plass på Gjemselund onsdag kveld.

– Det har vært en hektisk dag, men jeg er glad for at det ordet seg til slutt, sier 22-åringen som har signert en 2-årskontrakt med klubben.

Unggutten beskriver seg selv som følger:

– Jeg er en ballspiller. En venstrebeinet midtstopper som liker å spille ball. Jeg føler meg taktisk god og duellsterk.

KILs nye midtstopper har spilt for Nardo de tre siste sesongene. Før det var han i Rosenborg.

– Jeg føler meg veldig klar for å ta et steg. Det er et nivå opp, men jeg føler meg klar for det. Ambisjonene er å få spille mest mulig og få bekrefte det at jeg takler nivået, avslutter Martin Lundal.

KIL-sjef Espen Nystuen sier følgende:

– Martin er en venstrebeinet stopper som er god med ball. God sesong i fjor. I utgangspunktet hadde vi tenkt å følge han utover våren, men siden det som har skjedd har skjedd måtte vi kaste oss rundt og vi velger å signere han nå. Det er vi godt fornøyd med og vi er trygge på at Martin vil gli godt inn i gruppa og gjøre en god jobb for KIL.

Sjekk ut oddsen i neste kamp