(c) Kongsvinger: Markus Myre Aanesland

KIL-sjef Espen Nystuen kunne onsdag ettermiddag gledelig fortelle om signeringen av Markus Myre Aanesland.

Den unge, driblesterke spilleren kommer fra Stabæk.

– Markus har vært med oss en god stund etter anbefaling fra Stabæk. Han har imponert oss, veldig god en mot en og kan brukes i flere posisjoner, forteller Nystuen.

Les: Hadde det travelt med å vinne

Aanesland var uheldig og pådro seg skade i treningskampen mot Vålerenga. Men når KIL var tilbake fra treningsleir i Marbella var 19-åringen på Gjemselund igjen.

– Vi har holdt dialog hele veien. Han har vært på og virkelig ønsket å spille for KIL. Markus blir belønnet med kontrakt. Vi er fornøyd og Markus er fornøyd. Vi har veldig trua på at Markus blir veldig, veldig god om han holder seg skadefri, sier Nystuen videre.

Unggutten selv er veldig glad for å ha signert under på en avtale med KIL.

– Det føles helt fantastisk. Det er deilig å endelig få det på plass, sier Aanesland.

Og fortsetter:

– Jeg har fått et veldig bra inntrykk av klubben i den perioden jeg har vært her. Nå ønsker jeg å sette meg selv i en posisjon som gjør at jeg kan kjempe om en plass i troppen først, så i startelleveren. Vi tar det derfra. Jeg ønsker at vi skal gjøre det bra i OBOS-ligaen og jeg vil bidra til det.