Eide og Omegn fotballklubb har valgt å ikke presentere Vegard Forren med bilde.

Det er ingen ting i veien med en fjerdedivisjonsklubb, tvert imot uten underskogen av klubber ville vi ikke hatt toppen, men for en spiller som har fotball som jobb er det ikke spesielt fett.

Vegar Forren forlot Molde for et 22 mai i fjor etter at hans spilleproblemer kom opp i lyset og nå etter fest på Brann stadion var det litt over et år senere 11 august slutt i bergensklubben også.

Les: Chelsea vil blåse Real Madrid av banen med gigantbud

På fjerdedivisjonsklubben Eide og Omegn sine nettsider presenterer de sine nye spillere på det som er vinduets siste dag. – Her kommer Vegar Forren inn på en liste sammen med de nye dame og herrespillerne.

«Vegard er en av syv nye spillere vi har signert i dag. Det er en spiller som vil utfylle stallen vår og gi våre unge spillere en del input. Vi opplever at Eide og Omegn er en attraktiv klubb som stadig vekk tiltrekker seg nye spillere», sier styreleder Wiggo Kanck til Norskfotball.com.

«At Vegard også ønsker å fortsette med fotball på et lavere nivå, og da hos oss, syns vi er veldig hyggelig»

Eide og Omegn ligger som nummer av 10 av 12 lag i 4. divisjonsavdelingen i Nordmøre og Romsdal. Med Forren samt andre forsterkninger på vei inn, er det et klart mål å komme seg vekk fra bunnstriden.

  • Det er klart Vegard vil tilføre oss mye og være en solid forsterkning. Det er det ingen tvil om. Vi er kjempeglade for at han valgte oss. Jeg vil tro det er flere klubber som har snakket med ham den siste tiden uten at jeg har kjennskap til det, sier Kanck.

Forren spilte for Brann frem til 11. august, da klubben bekreftet at 33-åringen er ferdig i klubben.

Midtstopperen var én av 12 Brann-spillere som var til stede på det skandaløse og mye omtalte nachspielet på Brann Stadion.