Var med å vinne mot Manchester United i går, kan bli solgt for over en milliard

2479
Wilfried Zaha.(c) Bilde: Premier League:

Den franske storklubben som ofte for kritikk for å ha mer penger enn vett Paris Saint-Germain har startet deres versjon av langtidsplanlegging. – De har i liket med en rekke andre klubber inkludert Manchester United og Everton oppdaget Crystal Palace spiller Wilfried Zaha.

Nå hoster de opp 100 millioner pund for å sikre seg Mr Zaha som en erstatter for Neymar, som de regner med at forlater klubben.

Les: Hva er det med Manchester United og straffespark egentlig?

Av grunner som er vanskelige å forstå er både Real Madrid og Barcelona i full krig for å hente den brasilianske superstjernen, Paris Saint-Germain begynner å bli rimelig lei av både Neymar og all viraken rundt han så når de nå planlegger en erstatter er det av vissheten av at hvis det ikke blir en overgang kommer de likevel til å trenge en erstatter.

Hovedstadsklubben har allerede sendt avgårde et team til London med mandat til å by enorme 100 millioner pund for Crystal Palace-vingen, noe som er ganske nøyaktig den summen som alle som har vært innom Selhurst Park med et tilbud har fått beskjed om er det som må til.

Se på Popidol: Denne tandem utforkjøringen er fantastisk, og det er filmingen også

Klubber rundt om i Europa har til 2. september å forsterke lagene sine før vinduet stenger.

Paris Saint-germain følger også med Juventus spiller ‘Paulo Dybala som har generert stor interesse fra Premier League og spesielt fra Tottenham og Manchester United.

Manage Thomas Tuchel beskrevet situasjonen Neymar som «foruroligende».

«Neymar kan spille hvis situasjonen mellom ham og klubben er klar i morgen. Han er klar til å spille, men i dag er situasjonen ikke klar».

«Neymar-situasjonen er foruroligende. Det hjelper ingen. Alle er vant til denne typen situasjoner rundt Neymar. Det samme skjedde da han ble skadet. Det er normalt med de største stjernene.»