. (foto: united, twitter)

Et kjennetegn for Manchester United i form er at de tar hjem seieren helt på tampen av kampen, gjerne på overtid. Denne gangen var det motsatt. Manchester United dominerte kampen, men hadde ikke kontroll.

Ca en time etter kampen kom manager Ole Gunnar Solskjær og møtte pressen:

«Vi må lære, og vi må lære fort. De to siste kampene burde vi hatt seks poeng om du ser det fra et objektivt ståsted. Vi er to straffebommer fra å sitte der og smile over ni poeng»

Les: Bekreftet: Renato Sanches har landet i ny klubb

Vi var bare ikke effektive foran mål, og de scoret to enkle mål. Jeg trodde vi var tilbake på sporet i andre omgang, men vi kunne ikke treffe målet. Vi dominerte kampen, men vi kontrollerte ikke den, erkjente Solskjær.

Det var Crystal Palace som fikk de første målet etter 32 minutter, det startet med en lang ball fra keeper. Schlupp knuser Lindelöf i duellen. Maguire som trolig ikke får like mye skryt etter denne kampen opphever offsiden og har ikke tatt ut sikring for Lindelöf. Alene med keeper er Ayew iskald. 1 – 0.

To minutter før full tid kom det et perle av et mål fra sommerkjøpte Daniel James som fra 14 meter skrudde ballen i mål. Fansen kunne riste av seg skuffelsen av straffebommen fra Rashford noen minutter tidligere og man kunne reise hjem med et poeng i det minste.

Men på overtid var det Crystal Palace som kunne slippe løs gleden på tribunen, Patrick van Aanholt avgjorde for Crystal Palace på overtid. Pau Pogba tenker tydeligvis å ta med seg ballen fremover, men mister ballen, virket litt ukonsentrert, kan tenkes han tenker på sitt eget straffebom fra uavgjortkampen mot Wolverhampton i forrige runde. – Van Aanholt tar med seg Zaha før han får ballen tilbake etter en nydelig pasning av Zaha. Van Aanholt skyter fra litt skrå vinkel – så glipper de Gea den inn.

Manchester United har ikke verdens beste keeper lenger og de har definitivt ingen straffesparkspesialister.

To kamper, to straffemisser. Noen ganger skjer det. Jeg har bommet på straffer selv, sier Solskjær.

– Da de fikk straffen, tenkte jeg: «Nå blir det vanskelig». Men vi hadde flaksen på vår side, sier Crystal Palace-manager Roy Hodgson på pressekonferansen etter kampen.

Manchester United – Crystal Palace 1-2
Premier League
32′ 0-1 Jordan Ayew
70′ 0-1 Marcus Rashford
89′ 1-1 Daniel James
90′ 1-2 Patrick van Aanholt