(foto: fra viaplay)

Videoen som skal vise hendelsen mellom Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos til UEFA i spillertunellen på Aspmyra stadion vil trolig frikjenne Knutsen og sørge for reaksjoner for Santos, men det skjer først etter torsdagens returkamp i Roma.

Roma manager Jose Mourinho som er kjent til å spille på alle strenger i sin higen etter å vinne kamper har nå to dårlige opplevelser og tap på bortebane mot Bodø/Glimt. – Først i innledende runder i Conference League og nå i første kvartfinale.

Les: Vil stå de første 17 minuttene av kampen mot Norwich utenfor Old Trafford

Basketaket fører nødvendigvis til etterforskning både fra UEFA og fra Politiet. – Det Europeiske fotballforbundet hadde ikke noe annet valg enn å suspendere begge parter mens man finner ut av hva som skjedde. I mellomtiden er det returoppgjør!

Ifølge Knutsen ble han provosert gjennom hele kampen av Romas keepertrener Santos, og konfrontasjonen eskalerte i spillertunellen etter kampen. Santos skal ifølge Glimt ha tatt kvelertak på Knutsen, hvorpå han forsvarte seg med å legge Roma-treneren i bakken.

Dermed på torsdag, hvis ikke Bodø/Glimt vinner frem med sin anke har Roma fortsatt Jose Mourinho på sidelinjen, men Bodø/Glimt må stille med vikar.

Les: Glimt sjokkert: UEFA utestenger Kjetil Knutsen mot Roma