Bodø/Glimt uttaler seg

UEFA har utestengt både Glimt-trener Kjetil Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos før returoppgjøret i Italia torsdag.

Etter de utrolige scenene som utspilte seg etter at Bodø/Glimt slo Roma forrige uke, ha når Uefa bestemt at både Glimt-trener Kjetil Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos skal suspenderes.

Knutsen og Santos endte opp i et fysisk basketak i spillertunellen etter kampen.

Romas oppførsel er ikke bare et fysisk angrep på Kjetil Knutsen, det er et systematisk angrep på Glimts verdier. Vi kan ikke som en liten klubb stå med lua i hånden og godta en slik oppførsel, skrev klubben i en pressemelding fredag ettermiddag.

– Jeg driver med fotball da det er noe jeg brenner for og gir meg glede. Det å oppleve usportslig manipulering på nært hold gjør meg trist, sier Kjetil Knutsen.

– Alt kulminerte i et fysisk angrep på meg i spillertunnelen. Vanligvis er jeg slik av natur at jeg ville trukket meg unna. I dette tilfellet ble jeg fysisk angrepet. Han tok grep rundt halsen min og skjøv meg inn i veggen. Det er helt naturlig at jeg da måtte forsvare meg, sa Knutsen.

LES: Topper ønskelisten til City sammen med Haaland

I dag kom altså reaksjonene etter hendelsene på Aspmyra og UEFA har utestengt både Glimt-trener Kjetil Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos før kampen på torsdag.

Bodø/Glimt er sjokkerte over den strenge straffen Knutsen har fått, og skriver følgende på twitter:

«Vi er overrasket og sjokkerte over avgjørelsen fra UEFA. Vi kommer til å anke, og vil jobbe med det utover kvelden. Utover det har vi foreløpig ingen kommentarer og vil heller ikke besvare henvendelser fra media før et møte senere i kveld»