Vil vinne, men vil gjøre det mot de beste.

Tilliten til Real Madrid manager Zinedine Zidane og hans spillerne har sunket jevnlig og trutt de siste ukene, og spesielt etter deres dårlige prestasjoner i et 2-1 nederlag mot Real Betis søndag kveld, i tapet i den første kampen i Champions League mot Manchester City.

At det er «kjipe» ting på gang er hevet over enhver tvil, men Real Madrids direktører skal være villige til å vente til Los Blancos ‘avgjørende andre kamp mot Manchester City før de tar noen avgjørelser.

Les: Zidane slakter sine egne

Zidanes side er for øyeblikket nummer to i La Liga bak Barcelona selv om møtet mellom de to for noen dager siden gikk i Los Blancos ‘favør.

Tapet deres på Estadio Benito Villamarin på søndag gjorde vondt for alle i klubben, og spillerne og treneren påtok seg ansvaret. Det er tydelig de er redde for hva som kan skje hvis de ikke klarer å forbedre seg i løpet av de neste kampene. Etter 2-1-tapet mot City på hjemmebane, Real Madrid vil reise til England for å spille en kamp som kan diktere fremtiden for mange mennesker i troppen.

Selv om pessimisme og mistillit ble feid under teppet etter deres 2-0-seier over Barcelona, ​​har den kommet tilbake de siste par dagene. Den første testen kommer på fredag ​​mot Eibar.

De har tapt fire av de siste syv kampene sine i alle konkurranser, og de siste prestasjonene deres har bekymrer alle. Real Madrid vil spille spillet bak lukkede dører for første gang siden de spilte mot Diego Maradonas Napoli.

Les: Daily Mail: Zidane skal overtales til å forlate Real Madrid

Slik det ser ut nå må Real Madrid ut og finne ny manager hvis de taper mot Manchester City på tirsdag.