I´m coming home, I´m coming...

Sommeren 2019 sikret Atlético Madrid seg den den engelske høyrebacken Kieran Trippier fra Tottenham for 22 millioner euro. Manchester United kjenner godt til Trippier, både fra perioden i Tottenham og det faktum han var en del av Manchester City sin ungdomssatsning.

Manager Ole Gunnar Solskjær trenger mer å spille på i forvaret og hadde den erfarne forsvarsspilleren høyt oppe på sin liste i vinter. – Nå er han imidlertid uaktuell i dette overgangsvinduet og det har ingenting om hva Kieran Trippier leverer med fotballsko på beina.

Les: Sky Sports: Arsenal jobber med nødløsning fra Barcelona

Kieran Trippier har det bra i Spania, men drømmer likevel om en retur til England, faktisk har han en drøm om å en dag å spille for Manchester United, Manchester Evening News melder at han i det minste må vente en stund, sjefene på Old Trafford de ikke tar sjansen på at de skal få nytte av Trippier i vårsesongen han er nemlig utestengent for brudd på bettingreglene til Det engelske fotballforbundet (FA).

Trippier ble i desember utestengt i i ti uker, men har anket avgjørelsen. Manchester United vil imidlertid ikke ta noen sjanser.

Les på Popidol: Kings of Leon slipper ny musikk